Μαθήματα

01

Functional Training

Η λειτουργική γυμναστική είναι ένα είδος εκγύμνασης με σκοπό να γυμνάσει τους ασκούμενους του με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις καθημερινές απαιτήσεις.

02

Reformer

Το Reformer (κρεβάτι pilates) είναι το πιο διάσημο μηχάνημα pilates, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Joseph Pilates για την εφαρμογή της μεθόδου του. Αποτελείται από ένα πλαίσιο σαν κρεβάτι πάνω στο οποίο υπάρχει μια κινούμενη πλατφόρμα που συνδέεται στο πλαίσιο με αντιστάσεις.

03

Pilates Cadillac

Το Pilates Cadillac (κρεβάτι pilates) το αγαπάμε λόγω της τεράστιας ποικιλομορφίας που προσφέρει σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα.

04

Pre-natal γυμναστική

Η εξειδικευμένη άσκηση σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς και να αισθάνεστε καλύτερα. Βοηθάει στον έλεγχο του σωματικού βάρους , βελτιώνει τη στάση του σώματος, εμποδίζει / περιορίζει την εμφάνιση κάποιον κακών προβλημάτων, όπως οι πόνοι στη πλάτη. 

05

Post-natal γυμναστική

Η άσκηση είναι πάντα πηγή ευεξίας και βοηθάει κάθε γυναίκα να ξαναβρεί τη φυσική της κατάσταση και την ψυχική της ισορροπία και σε αυτή την φάση χρειάζεται προσοχή και σωστή προσέγγιση για την σωστή-ομαλή αποκατάσταση του γυναικείου σώματος. 

06

Aerial Yoga

Μέσα από την υποστήριξη της αιώρας μαθαίνουμε, παίζουμε και πραγματοποιούμε θέσεις με
μεγαλύτερη εστίαση, από μια διαφορετική οπτική!

Μετάβαση στο περιεχόμενο