Μαθήματα

01

Functional Training

Η λειτουργική γυμναστική είναι ένα είδος εκγύμνασης με σκοπό να γυμνάσει τους ασκούμενους του με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις καθημερινές απαιτήσεις.

02

Reformer

Το Reformer (κρεβάτι pilates) είναι το πιο διάσημο μηχάνημα pilates, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Joseph Pilates για την εφαρμογή της μεθόδου του. Αποτελείται από ένα πλαίσιο σαν κρεβάτι πάνω στο οποίο υπάρχει μια κινούμενη πλατφόρμα που συνδέεται στο πλαίσιο με αντιστάσεις.

03

Pilates Cadillac

Το Pilates Cadillac (κρεβάτι pilates) το αγαπάμε λόγω της τεράστιας ποικιλομορφίας που προσφέρει σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα.

04

Pre-natal γυμναστική

Η εξειδικευμένη άσκηση σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς και να αισθάνεστε καλύτερα. Βοηθάει στον έλεγχο του σωματικού βάρους , βελτιώνει τη στάση του σώματος, εμποδίζει / περιορίζει την εμφάνιση κάποιον κακών προβλημάτων, όπως οι πόνοι στη πλάτη. 

05

Post-natal γυμναστική

Η άσκηση είναι πάντα πηγή ευεξίας και βοηθάει κάθε γυναίκα να ξαναβρεί τη φυσική της κατάσταση και την ψυχική της ισορροπία και σε αυτή την φάση χρειάζεται προσοχή και σωστή προσέγγιση για την σωστή-ομαλή αποκατάσταση του γυναικείου σώματος. 

06

Pilates

Το Pilates είναι μια μέθοδος εκγύμνασης που διατηρεί το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων ενδυνάμωσης καθώς και διάτασης την οποία εμπνεύστηκε ο Joseph Hubertus Pilates χαρακτηριζόμενη ως βιωματική , αφού πρώτα δοκιμάζονταν από τον ίδιο τον Pilates  και μετά σε αθλητές και χορευτές.

07

Yogilates

Πρόκειται για το πρόγραμμα που εφηύρε ο Jonathan Urla και συντονίζει τη μεθοδολογία του Pilates και της Yoga. Τα πλεονεκτήματα είναι η ποικιλομορφία των ασκήσεων κρατώντας τα οφέλη και από τις δύο τεχνικές. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο